Alle skal med. Norges Triatlonforbund satser på paratriatlon

All skal ha muligheten til å oppleve mestring, begeistring og fellesskap, uansett bakgrunn, kultur, økonomi og fysiske forutsetninger. Norges Triatlonforbund jobber aktivt med paratriatlon og ønsker oss flere utøvere, både mosjonister og parautøvere som ønsker å satse. Forbundet kan tilby treningsrådgivning i samarbeid med klubb.

Ta kontakt

Parautøvere med mål om å begynne med idretten, eller mål om å utøve idrett på internasjonalt nivå inviteres til å ta kontakt med Norges Triatlonforbund. Ta kontakt med oss på triathlonforbundet@triathlon.no.

I tillegg har vi 3 paraveiledere som aktivt jobber med oss i forbundet og idrettskretsene og som vil hjelpe deg som utøver å komme i gang i lokal klubb. Parakonsulentene bistår også klubber og arrangører med tilrettelegging av trening og konkurranser.

Økt satsing gjennom Stiftelsen Dam-finansiert prosjekt

Gjennom Stiftelsen Dam har vi fått midler til å utvikle paratriatlon i Norge.
I dette prosjektet ønsker vi å legge til rette for para-utøvere, slik at terskelen for deltakelse på treninger og konkurranse skal være så lav som mulig. Vi ønsker å komme ut og  besøke allerede eksisterende arenaer og gi alle muligheter til å teste ut triatlonsporten.

Vestland

Kontakt: Stine Dyngeland

E: stine.dyngeland.eriksen@gmail.com

Vestfold og Telemark

Kontakt: Stian Tveitane

E: tveitanecoaching@gmail.com

Trøndelag

Kontakt: Møyfrid Kløvning

E: moyfridnkl@hotmail.com

Mål

Gjennom fellesskap, mestring og begeistring vil vi jobbe mot å skape et inkluderende, godt og trygt miljø ut mot klubber og arrangementer.

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV