Soon Tryathlon i 17. mai modus

Med sol, 18 grader i vannet og god stemning ble Soon Tryathlon arrangert for femte gang. Med 150 påmeldte på sprint, 27 påmeldte på supersprint og 50 barn på barnetri ble det feststemning i Son. Mange lokale var møtt frem for å se på «galskapen» som har blitt en tradisjon i den lille «sørlansbygda» Son.

Det er en spesiell stemning på brygga til Son Seilforening når starten går. Bare timer før Soon Tryathlon kjører i gang har det ligget mer enn 220 seilbåter i havna som skal seile Hollenderseilasen. Et spesielt skue det også.

Først opp av vannet og inn i mellom folkemengden på brygga var Rene Gjøg fra Soon Triatlonklubb. Han var først inn på sykkel og først i mål. Rene som stiller i 50 års klassen var litt skuffet over ungdommen, som hans mener burde slå en «gammel» mann. 1:01:10 ble tiden til Rene.

Av damene på sprinten var det Jannicke Fundingsrud fra Drøbak Multisport som var først i mål på 1:09:32.

Jentenes supersprint ble i år som i 2017 vunnet av Sara Magndal fra Nittedal Triatlonklubb på 40:17. Guttenes supersprint ble vunnet av hjemmefavoritten Birk Eyde på 37:24.

Barnetriatlon er populært. Både for de deltagende barna, foreldre og publikum. Er det noen som makser hele veien i Son denne dagen er det de på barnetri. Rett og slett herlig innsats.

Son sentrum med trange gater, brostein og hvite hus gir fantastiske rammer for arrangementet.

For full resultatliste klikker du deg inn på www.soontryathlon.no og velger resultater i fanen over.

Tri-hilsen fra Soon Triathlonklubb

Alle bilder: Fotografen Samestad, Vestby

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen