Trimtex er ny samarbeidspartner for Norges Triatlonforbund

Vi er glade for å presentere vårt nye samarbeid med Trimtex. Gjennom avtalen vil Trimtex utstyre det norske landslaget med trenings- og konkurransetøy. I tillegg leverer Trimtex tøy til Team Agegroup Norway, norske amatører som er kvalifisert til å delta i internasjonale mesterskap.

Trimtex er en norsk produsent av trenings- og konkurranseklær som ble etablert av Harald Augland i 1976. Siden den gang har Trimtex blitt en leverandør i verdensklasse og en favoritt blant både norske og utenlandske utøvere innen kondisjonsidretter.

Sportssjefen i Norges Triatlonforbund, Arild Tveiten, forteller om en langsiktig horisont på samarbeidet, og en tett dialog som sikrer de beste løsningene for begge parter. I tillegg poengterer han at samarbeidspartnerne har felles visjoner.

«Vi har valgt å samarbeide med Trimtex fordi det er et innovativt firma som sikter like høyt som det vi gjør. Og sammen skal vi skape historie», avslutter Tveiten.

Trimtex leverer også tøyet til Team Agegroup Norway

Konkurranse- og treningstøy for Team Agegroup Norway (TAGN) leveres av Trimtex. Nettbutikken er åpen for bestillinger i god tid før hvert mesterskap. Da settes det opp et bestillingsvindu slik at alle påmeldte kan bestille sitt tøy.