NTF ønsker hjertelig velkommen til påskesamling i Skien Fritidspark 13.-18. april. Samlingen er for ungdommer i alderen 12- 22 år.

Dette er en samling hvor ungdommer med felles interesser skal få muligheten til å trene sammen og bli coachet/trent av dyktige trenere. Samhold og det sosiale vil selvsagt også være i fokus. 

Det blir delt inn i tre grupper, basert hovedsakelig på alder (fysiologisk utvikling), men med muligheter for tilpasninger på hver økt.

Hver gruppe har treninger tilpasset deres alder og kommer til å forholde seg til en til to trenere.

Under denne samlingen kommer svømming og løping til å bli prioritert. Det vil også blir noe sykkeltrening i spinningsal.

Selve leiren vil være i Skien fritidspark. Her kommer vi til å overnatte i fritidsparkens eget hotell. Med sin umiddelbare nærhet til alt en treningsglad ungdom kunne tenke seg, er Skien Fritidspark er en perfekt plass med tanke på trening og hyggelig samvær. Fra hotellet er det korte avstander til løpebane, lysløype, basseng, spinningsal, styrkerom, basisrom, badeland m.m.

Samlingen starter lørdag 13. april kl 17.00 og avsluttes torsdag 18. april kl 12.00. Dere er selv ansvarlig for å komme dere til og fra samlingen.

Priser og ytterligere informasjon finner du ved å klikke på linken "påmelding".

  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Sommerens drøm

En sosial treningssamling med hovedfokus rundt fellesskap, mestring og begeistring, for erfarne og nye utøvere mellom 11 og 18 år på Hove 23. til 27. juni. Her vil det også bli mulig for unge i alderen 15+ kan delta på et trenerprogram der de vil stå igjen med et kursbevis.

Les mer

Sosial ungdomssamling 15+

Denne samlingen er for de «eldre unge», de over 15 som ønsker seg et godt treningsutbytte uansett nivå. Både sosialt samvær og treningsutbytte vil vektlegges, og planen er å avslutte samlingen med TriQuart.

Les mer

Testsamling (november)

Denne samlingen er for utøvere i alderen 15 til 22 år med ambisjoner om å komme med på landslaget. Dette blir en to dagers samling hvor tester er i fokus. Påmeldingen åpner snart.

Les mer

Desembersamling

Dette er en samling på to til tre dager for unge triatleter i alderen 12 til 22 år. Denne samlingen er for alle triatleter fra hele landet, og uavhengig av ambisjons- og ferdighetsnivå. På noe av samlingen deles utøverne inn i grupper (12-14 år, 15-17 år, 18-22 år).

Les mer

  • Trimtex
  • Intersport
  • Garmin Norge
  • Smartfish Sport
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • klubben.no
  • Squeezy Sports Nutrition