Stavanger Triathlon er et årlig Sprint & OL-distanse triathlon som arrangeres av Stavanger Triathlonklubb. Løpet har start og mål ved Store Stokkavatnet i Stavanger med sykkelløype som går nordover til Randaberg og Tungenes på veier med lite trafikk.

Løpeløypa går i vakre og rolige omgivelser langs Stokkavatnet.

Stavanger Triathlon skal være et lavterskel arrangement som passer perfekt både for nybegynnere som vil prøve triathlon for første gang, og for erfarne triatleter som er i oppkjøring til større konkurranser.

Stavanger Triathlon har plass til alle!

Forventet vanntemperatur 17-19 grader -Start fra strand. -Landgang på brygge -200m løp fra skiftesone til sykkelstart. -Sykkelløype på asfalt på lite trafikkert veg. -Løp på gruset turvei langs Stokkavatnet.

Distanser swim bike run
Sprint 750m 20km 5km
Normal 1500m 40km 10km
  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Coastman Norway i idylliske omgivelser på Tjeldstø i Øygarden

Coastman er NM langdistanse arrangør i år (1900/90/21 )Svømming foregår i rundløype i skjermede omgivelser på Tjeldstø Havn. Vanntemperatur vanligvis rundt 16 grader. Vi har en rask flat sykkelløype med runde på 45 KM. Det er ca 300 høydemeter pr runde. Det er breie oversiktlige veier med god asfalt. Løping er 10,5 km runde på gangvei. Flat rask runde på godt dekke. Ca 70 høydemeter pr runde. Alle aktivitetene i storslåtte omgivelser med vidt utsyn og god plass

Les mer

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen