Velkommen til BryneTri 2021.

Svømmingen går i Eivindsholtjødna. Et lite vann rett utenfor sentrum. Sprint svømmer litt over en runde. Normal svømmer litt over 2 runder. Skiftesonenfor både T1 og T2 er bare noen få skritt fra målgang svømming.

Sykkelløypen er en flat/lett kupert rundløype mot Nærbø. En runde på 20 km for sprint og 2 runder for normaldistansen.Løping fra T2 mot Bryne Sentrum. Sprint løper 4 runder i den flotte Fritz Røedparken/langgaten mens normaldistansen har en utvidet rundløype som også er 4 runder.

Sprintdistansen har målgang på Bryne Torg midt i sentrumNormaldistansen passerer torget med ca 200 meter og løper opp de 19 etasjene til toppen av Høghuset på Bryne hvor målgang er.

BryneTri er et sentrumsarrangement med mye tilskuere og god stemning. Pga rundløypen i sentrum får alle deltakere oppleve den gode stemningen på torget 4 ganger før målgang. Det serveres drikke i løpeløypen og mat&drikke etter målgang.

T skjorte til alle som deltar. Det er kun 200 deltakere på hver distanse og Brynetri har vært fulltegnet de siste årene.

Hvis BryneTri blir avlyst pga Coronarestriksjoner vil hele påmeldingsavgiften refunderes, evt dere blir flyttet kostnadsfritt til neste år. Dette er valgfritt

Distanser swim bike run
Supersprint 375m 10km 2,5km
Sprint 750m 20km 5km
Normal 1500m 40km 10km
  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Zalaris Norseman Xtreme Triathlon

Siden starten i 2003 har Norseman Xtreme Triathlon bygget sin egen nisje i triatlonsporten. Norseman har helt siden starten beholdt sin enkle form. Fokus på utøvere, natur og lokalsamfunn har gjordt Norseman til en konkurranse som tiltrekker seg deltagere fra hele verden. 2020 utgaven som vil ha 250 utøvere til start hadde over 4300 søkere fra 84 land.

Les mer

Unikt triatlon

Axtri er et unikt triatlonstevne og består av følgende tre deler: 1,9 km svømming i Aurlandsfjorden, 94 km sykling over Aurlandsfjellet til Erdal, og samme vei tilbake, og til slutt 21 km løping fra enden av Vassbygdivannet opp Aurlandsdalen med mål på Østerbø. Arrangementet er uten tvil et av de flotteste og sannsynligvis hardeste i verden av sitt slag.

Les mer

Lofoten + triatlon = naturopplevelse og stemning

Lofoten Triatlon er en naturopplevelse du ikke vil finne maken til i noe annet triatlon. Løpet arrangeres hvert år i uke 33 og har distanser fra Olympisk til Extreme i tillegg til barnetriatlon. Det er fokus på god stemning og trygge rammer for utøverne i storslått natur. Velkommen til triatlonfest i Lofoten.  Les mer på www.thearctictriple.com

Les mer

Feelgood Triatlon i Soon

Det er et bredde arrangement der du er velkommen med det utstyret du har. Soon Tryathlon er et kompakt arrangement som har fokus på å gi alle deltakere og publikum den gode opplevelsen. Son sentrum med sine trange gater, torg og yrende liv fra båtfolket gir en perfekt ramme for ditt sprint triathlon. Eller Tryathlon som vi kaller det og med målgang med stor ståhei i Glenneparken. Dette blir en en utmerket mulighet til å teste ut triathlon for første gang. Her er alle nivå like bra!

Les mer

Opplev Telemarkskanalen og bli med på Lunde Triatlon

Lunde Triathlon 2021 et svært tilskuervennlig løp i flotte omgivelser ved kanalen, der alle vekslinger og målgang foregår i Lunde slusepark.

Les mer

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • Squeezy Sports Nutrition
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen