Trener 2 Generell del (del 1)

INNBYDELSE

Digitalt Trener 2-kurs, generell del orientering, friidrett og triatlon

Norges Friidrettsforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Triatlonforbund har gleden av å invitere til digitalt trener-2 kurs, generell del. Vi samarbeider om kurset både for å effektivisere og fordi vi opplever at erfaringsutvekslingen på tvers av idrettene har stor verdi.

DATOER

Lørdag 30. og søndag 31. januar 2021 + de tre påfølgende onsdagskveldene 3.,10. og 17. februar.

TID:

Lør. 0900-1600 og søn. 0900-1230. Kvelder 1900-2130.

STED:

Kurset gjennomføres DIGITALT på plattformen Zoom.

PRIS:

Deltakeravgift kr 1 000,-. Pensumbøker er ikke inkludert.

PÅMELDING:

Link her

PÅMELDINGSFRIST 20 januar!

Nærmere detaljer med timeplan og lenke til kurset blir sendt til påmeldte deltakere etter fristen.

Forberedelser og egenarbeid: Kursdeltakere skal gjøre e-læring som forberedelser (se info side 2) og vil få en praktisk hjemmeoppgave som skal gjøre i kursperioden frem til 17.februar.

Alle må også sørge for å ha versjon 5.3 eller høyere av Zoom installert på sin PC/Mac i god tid før kursstart, gjøres HER . Zoom er gratis. For å oppgradere til en nyere versjon klikk her.

Målgruppe: Trener 2 er primært rettet mot trenere som arbeider med ungdom og juniorutøvere (15-20 år). Seniortrenere har også stor nytte av kurset.

Omfang: Trener-2 er på totalt 75 timer. Generell del utgjør 40 timer og spesiell del 35 timer.
Spesiell del (del 2) holdes separat for hvert forbund.
Spesielle deler i triatlon arrangeres ila vårsemesteret.

Opptakskrav: Godkjent trener 1 eller dokumentert tilsvarende fagkunnskap. Også mulig å melde seg på for aktive trenere med solid egenerfaring som utøver. Er du i tvil om du oppfyller opptakskravet, ta kontakt med enten:

Orienteringsforbundet, Lene Kinneberg, lene.kinneberg@orientering.no  93264756
Friidrettsforbundet, Veslemøy Sjöqvist,
Veslemoy.Sjoqvist@friidrett.no 90183856
Triatlonforbundet, Frank Pedersen,
frank.pedersen@triathlon.no 95939910

Se mer info om innhold i trener 2 hos de respektive forbund:
Orientering HER  Friidrett HER  Triatlon: HER

Oversikt kursmoduler for generell del, Trener-2 (mindre endringer kan forekomme)

Forberedelser til kurset

Obligatorisk E-læring:

Du oppretter/logger inn med din bruker i Min Idrett.
For Ren utøvere lager du en egen bruker første gang du logger inn.

Frivillig e-læringskurs:

Vi ser fram til spennende og aktive kursdager i det digitale rom, vinteren 2021!

• Påmelding
  • Ragde Eiendom