Velkommen til NM i Akvatlon.

Bærumsvømmerne har lagt opp til flott traseer for alle

Vi har den glede å invitere dere til vårt aller første arrangement i regi av Bærumsvømmerne Triatlon:

Akvatlon på Kalvøya, NM elite og age-group, samt mosjonsklasse på normaldistansen.

2000m svøm rundt Kalvøya med vannstart, og 10km løp, i rundløype på 2,5km som går i vakre omgivelser på Kadettangen og Kalvøya.

Løpingen foregår både på asfalt og hardpakket grusvei. Vanntemperatur vil kanskje ligge rundt 16 grader. Her vil vi oppdatere dere etter hvert.

Vi har også sprint etappe, NM elite, NM age group UM ungdom og mosjonsklasse, der svømmestarten vil være strandstart og en rundløype på 375m med australsk vending. (Vende rundt en påle på land)

Vi har også Supersprint for ungdom 13-16 år og mosjon voksne. Det må ikke gå superraskt, men distansene er kortere; 375m svømming og 2,5km løping.

Eller hva med stafett? 2,5km løp, 375m svøm og 2,5km løp.

Og for de aller minste 6-12 år tilbyr vi gratis barne Akvatlon, ca 50-100m svøm og 700m løp. Gjerne med mor eller far som hjelper til. De kan fint bruke armringer, og svømmer langs strandkanten. Ingen tidtaking og alle får premie.

Velkommen til folkefest!

Her er mer informasjon:

lang løype

Sprint

Supersprint

Stafett

Barn

Distanser swim bike run
Akvatlon 2 km 350 m 2 km
  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Sørlandets vakreste utfordring

Hove Tri ønsker å bidra til pur idrettsglede og folkehelse, enten du er 8, 18 eller 80 år. Svømmingen foregår i idylliske Hovekilen mellom holmer og skjær, i saltvann. Arena med skiftesone og målområde ligger like ved. Syklingen er småkupert og foregår på asfalt. Løpingen er på stier med hovedsakelig skogbunn i en rundløype på 2,5 km. Overnatting er mulig i eller like ved arenaen.

Les mer

Heia Open er et lavterskel stevne som skal inkludere alle

En glimrende anledning for de litt mer erfarne å komme i gang med konkurransene for sesongen.

Les mer

Velkommen til ny triatlon fest i Haugesund!

Med erfaring fra 8 år med Ironman 70.3 Haugesund lager vi ett nytt sentrums arrangement for unge og voksne, mosjonister og toppidrettsutøvere. Europa cup for junior blir kveldens høydepunkt, i samme løype som både UM og de åpne klassene for junior og voksne Vi håper å se akkurat deg i Haugesund, lørdag 25. juni 2022!

Les mer

IRONMAN Sandnes 70.3

The only IRONMAN 70.3 race in Norway! Race in Sandnes, the gateway to the Fjords of Norway. Swim in Gandsfjord, ride along the North Sea coastline and run in the city centre of Sandnes

Les mer

Trondheim Triatlonklubb arrangerer TrønderTri, NM og Norgescup

I 2022 har vi gleden av å invitere til en ny triatlonfest på Orkanger. Det vil bli Norgesmesterskap i sprint for junior, elite og age group, samt Norges cup supersprint (13 – 17 år) og Norges cup sprint for junior. I tillegg vil det være mulighet til å gjennomføre mosjonskonkurranse på sprint og olympisk distanse. Arrangementet er naturlig tilknyttet fasiliteter i Orklandbadet, idrettshall mm, det vil være gode parkeringsfasiliteter i umiddelbar nærhet. Løypa og skiftesone vil være vil være publikumsnær og naturlig avgrenset fra trafikk.

Les mer

EM Multisport - Bilbao - Bizkaia -Spania 17. - 24. september 2022

Delta i EM Multisport i SPANIA  17. september - 24. september 2022.  Program og informasjon finner du her Vi håper på et flott norsk team som sammen skaper en flott atmosfære og heier på hverandre :)

Les mer

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen