Brynetri er tilbake etter 2 års koronapause, men ingenting er endret.

Svømmedelen skjer i Eivindsholtjødna, et lite tjern rett utenfor Bryne Sentrum. Her svømmes en runde for sprint og to runder for normal.

Skiftesonene skjer på en gressplen rett ved vannet.

Sykkeletappen er flat/småkupert i en rundløype fra Eivindsholen til Nærbø og tilbake. Sprint har en runde. Normal 2 runder.

Løpingen fra T2 går rett ned til sentrum hvor det løpes fire runder i sentrum. Normaldistansen løper 4 utvidede runder.

Målgang er torget midt i Bryne Sentrum. De 50 beste på normaldistansen får en utvidet løpedel hvor målgang er på toppen av Jærens høyeste bygning, 19 etasjer over bakkenivå.

Supersprint for ungdom har egen svømmebane i Tjødna, en avkortet sykkelrunde ift sprint, og løpedelen skjer rundt svømmearena med målgang ved skiftesonen. Supersprint konkurransen skjer før sprint og Nomaldistansen og er en intim og fin løype som genererer mye tilskuere.

Vel møtt

Distanser swim bike run
Sprint 750m 20km 5km
Supersprint 375m 10km 2,5km
Normal 1500m 40km 10km
  • Dato
Legg til i kalender

Lignende arrangementer

Halv-Fet triathlon 2022

Dette er en triatlon med distanse: 1,9km - 90km - 21,1km. Nå er det bare å legge seg i hardtrening!! 🙂Startkontingenten i år er satt til 400kr. Dette er for å dekke opp for startnummer, finisherskjorte, tidtakning og badehetter. Deltakere vil få halv-fet badehette, og finisher-skjorter til de som fullfører:) Påmelding åpner snart

Les mer

Stavanger Triatlon

Stavanger Triatlon ble første gang arrangert i 2012 og har siden vært avviklet årlig, Stavanger Triatlonklubb, en av landets eldste klubber, er stolt arrangør, og så vidt vi vet er vi den eneste triathlonkonkurransen med start og mål i Stavanger. Det konkurreres i Sprint & OL/normal-distanse. Stavanger Triatlon har plass til alle!

Les mer

Østfold Triatlon

Østfold Triathlon arrangeres ved Tunevannet i solbyen Sarpsborg i Østfold. Arena befinner seg på området til Husqvarna AS i Trøskenveien 36, 1708 Sarpsborg. Løypetrasèr for de enkelte disipliner er i nær tilknytning til området i, og rundt Tunevannet.

Les mer

Konkurrer i spektakulære omgivelser under Trollveggen Triatlon

Lørdag 9. juli 2022 kan du svømme i idylliske Åndalsnes, sykle opp Trollstigen og bestige fjell i Reinheimen nasjonalpark og Trollstigen landskapsvernområde.

Les mer

Halsnes Triatlon

Halsnes Triatlon arrangeres helgen 30. juli - 31. juli. Vi har som mål å etablere et triatlon-arrangement som gir et tilbud til alle om du er barn, ungdom, mosjonist, eliteutøver eller bare er nysgjerrig og vil teste ut hva triatlon er, så vi skal ha distanser for alle. Halsnes Triatlon blir en fullstappet weekend med mye aktiviteter for alle, der man samles for å få fine opplevelser og være i aktivitet, samt kunne nyte triatlonmiljøet og hva denne idretten har å by på.

Les mer

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen