Heia Open er et lavterskel stevne som skal inkludere alle. Det blir god stemning og mye gøy.  

Det er en flott introduksjon for svømmere og triatleter som er nye i sporten. Men er også en glimrende anledning for de litt mer erfarne å komme i gang med konkurransene for sesongen.

Dette er et inkluderende stevne til en rimelig pris. I år prøver vi oss på en ny Swim Run øvelse hvor vi veksler mellom å svømme og løpe.

I alt fire svømmeetapper og tre løpeetapper, med total rundt 1600m svømming og 2500m løping! Vi arrangerer også et Open Water stevne som passer for alle aldre og en fartsfylt Beachpolo turnering.

Distanser swim bike run

Lignende arrangementer

Velkommen til SwimRun i vakre Heiavannet

Vi bygger videre på SwimRun øvelsen vi introduserte i fjor hvor vi veksler mellom å svømme og løpe. I alt fire svømmeetapper og tre løpeetapper, med total rundt 1600m svømming og 2500m løping! Vi arrangerer også et Open Water stevne som passer for alle aldre og en fartsfylt Beach Vannpolo turnering

Les mer

Oslo Triatlon

Oslo Triatlon er som Norges eldste og største triatlonstevne og arrangeres i 2023 for 40. gang. Vi klinker til med en egen jubileumsversjon med en halvdistanse slik som aller første Oslo Triatlon i 1983. Bli med på festen du også! Varmt velkommen til oss!

Les mer

Lofoten + triatlon = naturopplevelse og stemning

Lofoten Triatlon er en naturopplevelse du ikke vil finne maken til i noe annet triatlon. Løpet arrangeres hvert år i uke 33 og har distanser fra Olympisk til Extreme i tillegg til barnetriatlon. Det er fokus på god stemning og trygge rammer for utøverne i storslått natur. Velkommen til triatlonfest i Lofoten.  Les mer på www.thearctictriple.com

Les mer

Dette er årets svømmekonkurranse i SJØEN

Vi inviterer til svømmekonkurranse med start fra Batteriholmen på Vallø og målgang på Ringshaugstranda. Konkurransen gjennomføres tirsdag 23/8-22 med fellesstart fra vannet kl. 18.00. Distansen er ca. 2400 meter. Løpet inngår i Tønsbergtrippelen sammen med Ringshaugdysten Triatlon og Kystleden. Se egne sider for disse arrangementene.

Les mer

  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV