Samarbeider med andre forbund om den generelle delen av Trener-2 kurset.

Norges Triatlonforbund i samarbeid med Norges Friidrettsforbund, og Norges Orienteringsforbund har gleden av å invitere til trener-2 kurs, generell del. Vi samarbeider om kuret både for å effektivisere og fordi vi opplever at erfaringsutvekslingen på tvers av idrettene har stor verdi.

Kurset starter opp 26. januar og blir gjennomført digitalt.  Vi har gode erfaring fra tilsvarende kurs med digital gjennomføring vinter 2021 der deltakerne var godt fornøyde med utbyttet av kurset.

Målgruppen for Trener-2 er primært trenere som arbeider med ungdom og juniorutøvere (15-20 år). Seniortrenere har også stor nytte av kurset. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å delta.

I vinter er det den fellesidrettslige delen som gjennomføres.

Påmelding gjøres her:  Min idrett - Påmelding (nif.no)

Påmeldingsfrist 19. januar.

Vi håper at den triatlon-spesifikke delen i kurset kan gjennomføres fysisk til våren.

Se flere detaljer i innbydelsen til kurset HER

Her finner du fullstendig kursplan

Oversikt generell del i vinter:

DATOER:

Onsdag 26. januar 2022 + lørdag 29. og søndag 30. januar

+ tre påfølgende onsdagskvelder 2., 9. og 16. februar.

TID:

Lørdag og søndag 0900-1300. Kvelder 1830/1900 -2130.

STED:

Kurset gjennomføres DIGITALT på plattformen Zoom.

PRIS:

Deltakeravgift kr 1 000,-. Pensumbøker er ikke inkludert.

PÅMELDING:

FRIST:

19. januar. Nærmere detaljer med timeplan og lenke til kurset i Zoom blir sendt påmeldte deltakere etter fristen.

• Påmelding

Lignende arrangementer

TRENINGSSAMLING ORKANGER 7.-12. AUGUST 2022

7.-12. august arrangerer Trondheim Triatlonklubb og Norges Triatlonforbund treningssamling på Orkanger for ungdom i alderen 12-21 år (født 2000-2009). Treningssamlingen starter rett i etterkant av Trøndertri, Ungdomscup og Norgescup på Orkanger, og det er derfor mulig å kombinere reise til samlingen med deltakelse på Trøndertri.

• Ragde Eiendom
  • Fursetgruppen