Styremedlemmer

Arild Mjøs Andersen

Arild Mjøs Andersen

President

Medlem i Bergen Triathlon Club, Arild Mjøs Andersen (f. 71) er siviløkonom og har vært president i forbundet siden 2010. Han er partner i Bønes Virik Executive Search, gift, 2 barn, født i og bor i Bergen. Han har ledet forbundet gjennom en periode med rivende utvikling, i elitesatsing, organisasjon, arrangement, klubbutvikling og triatlon for barn og ungdom. «Jeg mener triatlon er verdens beste idrett for folk i alle aldre, uavhengig av ambisjonsnivå. Jeg ønsker å gjøre triatlon til en enda mer kjent og populær idrett»

Alf Erik Malm

Alf Erik Malm

Visepresident

Medlem i Stavanger Triathlon Klubb, Alf Erik Malm (f. 73) har 5 barn og er gift. Alf Erik arbeider som forretningsutvikler, og har 15 års erfaring som leder i det private næringsliv. Han har vært leder av Stavanger Triathlon Klubb de siste 3 årene og er en aktiv agegroup triatlet. Han har sittet i styret i forbundet siden 2019. Alf Erik Malm har god erfaring fra salg og markedsføring, og bringer derfor verdifull erfaring inn i styret for styrke forbundets arbeid mot marked og sponsorer. «Jeg brenner for å utvikle gode rammer for triatlon i Norge, økt tilvekst av barn og ungdom engasjerer meg»

Line Wagener

Line Wagener

Styremedlem

Medlem i Høybråten og Stovner IL, Line Wagener (f. 00) fra Høybråten i Oslo, har vært en del av triatlonmiljøet siden 2012. For tiden er hun i Forsvaret.. Line har alltid vært aktiv og blant annet gått aktivt på langrenn i flere år, før hun jobbet noen år som trener. Triatlon ble til slutt det hun trivdes best med, hovedsakelig på grunn av det hyggelige miljøet. Engasjementet er tydelig for barne- og ungdomsutviklingen i idretten, som startet med at hun ble ambassadør for NORDIC TRIcamp. Nå sitter hun i styret i triatlongruppa i Høybråten og Stovner IL. I tillegg har Line i sommer deltatt på Olympisk akademi i regi av NIF. «Jeg brenner for at triatlon skal bli en stor og attraktiv sport for barn og unge. Et miljø der man uansett nivå og ambisjoner kan oppleve mestring og sosialt felleskap»

Anette Brurås

Anette Brurås

Styremedlem

Medlem i Åsane Cykle Klubb, Anette Brurås (f.75) er født i og bor i Bergen. Hun er gift og mor til to tenåringer hvorav en er rekrutt innen triatlon. Anette er siviløkonom fra NHH og jobber som leder i IT-selskapet TietoEVRY. Stolt medlem av Åsane Cykle Klubb, og styremedlem der siden 2018. Annen organisasjonserfaring er fra svømmeklubb, borettslag og Oda-nettverk. Anette bringer solid erfaring fra norsk idrett, økonomi og strategi og ledelse. «Vi må fokusere på at det aller viktigste med idrett på alle nivå er å ha det gøy!»

Pål Magndal

Pål Magndal

Styremedlem

Medlem i Nittedal triathlonklubb, Pål Magndal (f. 65) er leder i Nittedal Triathlon klubb. Pål jobber som daglig leder i et IT-firma og har gjort det i over 17 år. Pål har ITU trener-1-utdanning og trener-2-utdanning i triatlon. Den praktiserer han i Nittedal Triathlon. I tillegg har han deltatt som trener på Nordic TRIcamp i to år og på samlinger generelt. Pål konkurrerte i Oslo Triathlon første gang i 1985. Det var derimot ikke før siste del av 90 tallet han ble aktiv, med NM og deltagelse for Norge både i VM og nordisk mesterskap. Senere har han fått med seg både VM på Hawaii og Norseman. Pål har vært styremedlem og ledet eliteutvalget siden 2017. «Jeg brenner for triatlon for barn og ungdom, men hjertet og mentaliteten min er i toppidretten»

Karen Hasselberg Sørensen

Karen Hasselberg Sørensen

Styremedlem

Medlem i Haugesund Triathlonklubb, Karen Hasselberg Sørensen (f. 65) er født og bosatt i Haugesund. Hun har utdannelse innen Regnskap og revisjon fra Universitetet i Stavanger og fra Norges Handelshøyskole. Hun har jobbet både som selvstendig næringsdrivende og i KPMG og Solstad Offshore ASA i mange år. Hun var styremedlem i HTK i perioden 2013 - 2020. I tillegg er hun styremedlem i Hårfagrerittet samt medlem i rittkomiteen. Karen har lang og allsidig idrettsbakgrunn og drev som ungdom innen friidrett, kortdistanse, sprint. Etter 2012 har hun selv drevet med triatlon, først olympisk så mellomdistanse før det endte opp på langdistanse, nå veksles mellom langdistanse og ultraløp. Karen har ansvar for regnskap og budsjett i styret, og har fått ansvaret på bakgrunn av gode skussmål som controller. «Jeg brenner for at vi skal få bedre vilkår for de unge som vil satse på idretten og bli internasjonalt gode. I tillegg brenner jeg for godt styrearbeid og for at lover og regler skal overholdes.»

Trond Karlsen

Trond Karlsen

Varamedlem

Medlem i Trondheim triatlonklubb, Trond Karlsen (f. 71), har vært vara i forbundet siden Tinget 2017. Trond har vært leder for Agegrouputvalget siden han kom inn i styret, samt medlem av Barne- og Ungdomsutvalget i første periode. Han har deltatt i internasjonale konkurranser som en del av Team Agegroup Norway, og var deltager og bidragsyter på Forbundets treningssamling i Altea 2019. «Jeg brenner for at voksne triatleter skal oppleve mestring og begeistring i internasjonale mesterskap, som en del av Team AgeGroup, uten at de må se på seg selv som supermosjonister»

Trude Høyert

Trude Høyert

Varamedlem

Medlem i Soon Triathlonklubb, Trude Høyert (f. 70) er gift, fra Skedsmo og bor nå i Son. Hun har jobbet med økonomi på kemnerkontor i 30 år og utdannet seg der. Jobber nå som regnskapskontrollør. Trude var med å starte Soon Triathlonklubb i 2013 og sitter nå i klubbens styre. Hun er med i arrangementskomiteen til Soon tryathlon og har tidligere sittet i styret til HSV Fotball og Vestby svømme og Livredningsklubb. Trude har selv bakgrunn fra svømming og har trener-1-utdannelse svømming og i mange år hatt svømmekurs for både barn og voksne. Siden Trude kom inn som varamedlem, har hun hatt et ansvar for dommer- og funksjonærutvikling. Hun sitter også i arrangementsutvalget. «Jeg brenner for at idretten fortsatt skal være en idrett for alle, ikke bli en sport der utstyr og fysiske kvalifikasjoner er det som teller. Det skal fortsatt være en sport der stemningen er god selv om du kommer sist på resultatlisten. Jeg ønsker at triatlon skal bli en treningsform/mosjonsform selv for de som velger å ikke konkurrere.»

Utvalgsledere

Line Wagener

Line Wagener

Barne- og ungdomsutvalgets leder
Anette Brurås

Anette Brurås

Arrangementsutvalgets leder
Pål Magndal

Pål Magndal

Eliteutvalgets leder
Trond Karlsen

Trond Karlsen

Agegrouputvalgets leder
Jørgen Melau

Jørgen Melau

Leder for medisinsk utvalg
Alf Erik Malm

Alf Erik Malm

Kommunikasjons- og markedsutvalgets leder
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen