Ny på landslaget

Sara Magndal er født i 2004 og representerer Nittedal Triatlonklubb. Hun har lenge gjort seg bemerket i norsk triatlon, ettersom hun fyker av gårde i raskt tempo på supersprintene rundt om i landet. Vi husker henne også på pallen i NM miksstafett i Son sommeren 2019. Her forteller Sara om sine forventninger og tanker om uttaket til landslaget.

Intervju med Sara Magndal

1) Hva synes du om å bli tatt ut på triatlonlandslaget og hvor lenge har det vært et mål fra deg?

Jeg synes det er utrolig kult å få være en del av det norske landslaget. Jeg tror det kan bli veldig lærerik, både å lære av trenerne og de andre utøverne, de eldste sitter nok med mye erfaring som vi yngre kan lære av. Det har nok vært et mål i rundt to år å komme på landslaget, så det er stort.


2) På hvilken måte vil det endre din treningshverdag i 2020 sammenlignet med 2019?

2020 sesongen tror jeg kommer til å bli en veldig bra sesong. Den startet ikke som jeg hadde planlagt, siden jeg fikk kyssesyken rett før jul, men nå er jeg i gang med litt rolig og forsiktig trening. I 2020 blir det nok mere trening, spesifikt mer sykling siden jeg skal prøve meg på sprint i år. Det er noe som jeg både gruer meg og gleder meg til.

3) Hva er dine målsettinger for 2020 - og på lang sikt?

Målene mine for 2020 er å vinne NM og selvfølgelig gjøre det så bra mulig i EM, målet er å komme til en finale - forhåpentligvis A-finalen. Jeg skal også være med i en konkurranse i Malmö, der jeg ønsker om å kjempe om en medalje.

Foto: Fotografen Samestad/Vestby Avis.

Hils på Henrik Eliassen

Henrik Eliassen ble tatt ut til juniorlandslaget etter ungdomssamlingen i november 2019. Han er født i 2004, og medlem i Åsane CK. Vi har spurt Henrik om hvordan han opplever uttaket og hvilke forventninger han har. Saras intervju vil føl …

LES MER
Sara Magndal og Henrik Eliassen er tatt ut på det norske triatlonlandslaget

Sara Magndal og Henrik Eliassen er tatt ut på det norske triatlonlandslaget

Norge har en spennende framtid i triatlon. Det gror veldig godt bak de aller beste, og for første gang på lang tid har to 15-åringer blitt tatt ut til det norske landslaget. Gratulerer til Sara Magndal og Henrik Eliassen, og til deres res …

LES MER
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV