Hvordan har Covid-19-utbruddet påvirket det norske triatlonlandslaget?

Mye er snudd på hodet for sportssjef Arild Tveiten og det norske triatlonlandslaget. Lite av den treningen og det samlingsopplegget som var planlagt har blitt noe av. Her forteller sportssjefen hvordan pandemien har påvirket arbeidet hans …

LES MER

Teknikk/motorikk

Her er øvelser for triatleter med mål om å utvikle forutsetninger for teknikk, samt skadeforebygging. Øvelsene er utviklet i samarbeid mellom Olympiatoppen og Senter for idrettsskadeforskning. Landslagets Jørgen Gundersen viser hvordan øvelsene skal gjennomføres.

LES MER

Hva skal til for å bli en god svømmer?

Hvordan har Jørgen Gundersen klart å bli en av verdens beste svømmere i triatlon? Hvordan er teknikken hans i åpent vann og i basseng? Hva anbefaler han at agegroupere bør gjøre for å bli bedre svømmere? Og hvordan trener landslaget for å bli bedre svømmere? Dette er spørsmålene Jørgen Gundersen og landslagets svømmetrener Alexander Broberg Skeltved besvarer i denne videoen.

LES MER

Alexander Skeltved

«Trenerløftet», som Olympiatoppen har kalt programmet, er for unge, talentfulle og ambisiøse trenere, og det har som mål å få frem enda flere utøvere på internasjonalt toppnivå. Olympiatoppen setter en rekke krav til trenerne for at de ka …

LES MER

Trimtex leverer konkurranse- og treningstøy til NTF

Vi er glade for vårt tette samarbeid med Trimtex. Gjennom avtalen utstyrer Trimtex det norske landslaget med trenings- og konkurransetøy. I tillegg leverer Trimtex tøy til Team Agegroup Norway, norske amatører som er kvalifisert til å delta i internasjonale mesterskap.

LES MER
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Nordic Choice Hotels
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen