Hof Toppers - opp og ned bakker til melkesyra bobler i lårene

Hof Toppers byr på vakker natur og flott utsikt fra toppene, i tillegg til artige oppover- og nedoverbakker.

Nå er det full rulle

Hof idrettslag gjennomfører Hof Toppers Duathlon lørdag 13. august. Vi håper myndighetene har åpnet så mye opp i forhold til corona, at arrangementet lar seg gjennomføre, sier arrangementsleder Tom Arne Akerholt i en pressemelding til forbundet.

 

 

Tilpasninger for å sikre gjennomføring

- Vi har imidlertid allerede nå gjort noen endringer på arrangementet slik at det lettere skal kunne gjennomføres, forteller Akerholt. Løke Challenge (3 topper) og 5 topper arrangeres, men det blir ikke noen 8 topper i år.

- De som pr i dag er meldt på 8 topper vil få tilbud om å delta på 5 topper, hvis de ikke ønsker å delta på 5 topper vil de få tilbud om tilbakebetaling av startkontingenten, forklarer Akerholt, og tilføyer:

- En annen endring vi gjør i årets arrangement  er at vi ikke kommer til å ha drikke/matstasjoner underveis i løypa, det vil si at alle deltagere må ha med seg det de trenger av drikke og mat rundt i løypa.

Dette korresponderer med forbundets koronavettregler.

Les mer og påmelding

Hof Toppers finner du blant konkurransene på vår terminliste. Les mer om arrangementet her.

Fine høydemetre - uansett distanse

Løke Challenge (3 topper) er 27 km på sykkel, 6 km til fots og 690 høydemeter. 5 Topper er 36 km på sykkel, 10 km til fots og 1.600 høydemeter. Begge distanser i Hof sin fine natur. Akerholt gjør oppmerksom på at det er egen klasse for El-sykkel på Løke Challenge.

Påmeldingen er åpen.

Skiftesonen

  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV