Administrasjon

Gabrielle Bjørnstad-Northern

Gabrielle Bjørnstad-Northern

Generalsekretær

Gabrielle er ansvarlig for den daglige ledelsen av organisasjonen. Hennes oppgaver inkluderer også kommunikasjon, deriblant strategisk utvikling og vedlikehold av alle våre kommunikasjonskanaler. Gabrielle har flere års leder- og arbeidserfaring innen marked og kommunikasjon i privat næringsliv.

Frank Pedersen

Frank Pedersen

Breddesjef

Frank er ansvarlig for at forbundet når sine mål for breddeidrett. Han administrerer arbeid med å bistå klubber og utøvere, og har kontroll på lisens og samordnet rapportering. Frank har lang erfaring med å arrangere attraktive konkurranser. Han er klubbveileder og følger opp de andre klubbveilederne i NTF. I tillegg har han ansvar for para og Team Agegroup Norway.

Arild Tveiten

Arild Tveiten

Sportssjef

Sammen med Eliteutvalget har Arild ansvar for all aktivitet på elitenivå, samt at han bruker mye tid på å finne samt bygge opp nye talenter i tett samarbeid med Olympiatoppen. Trenerutvikling, regionsamarbeid og treningssamlinger er også på Arilds ansvarsliste. Arild er en av dem med lengst fartstid i norsk triatlon og sitter på et hav av erfaring etter mange år som toppidrettsutøver i sporten.

Fredrik Mandt

Fredrik Mandt

Arrangementsansvarlig

Fredrik er ansvarlig for arrangementer. Arbeidet inkluderer kompetanseheving blant arrangører; påvirke, motivere og gjøre arrangører i stand til å skape best mulige arrangementer. Fredrik har lang erfaring fra å arrangere konkurranser innen triatlon og er er forbundets kontaktpunkt for internasjonale konkurranser.

Yassin Merabet

Yassin Merabet

Prosjektleder inkludering og mangfold

Yassin er ansatt i forbundet som prosjektleder for mangfold og inkludering samtidig som han er klubbutvikler. Til tross av ung alder har han oppnådd mye suksess i idretten og er superengasjert. Prosjektet mangfold og inkludering som han er ansvarlig for går blant annet ut på å øke antall jenter i triatlon. Yassin har en imponerende CV, spesielt mangfold og inkludering i idretten.

Frode Viberg Jermstad

Frode Viberg Jermstad

Assisterende sportssjef

Sammen med Arild vil Frode stå for det sportslige ansvaret frem til OL i Paris. Frode vil være tett på utøverne for å optimalisere utviklingen og finne den beste veien mot målene til hver enkelt. Frode kommer selv fra toppidretten, med flere år på det norske landslaget i langrenn.

Nikolai Aamaas

Nikolai Aamaas

Utviklingsansvarlig

Nikolai har ansvar for ungdom- og juniorsatsningen til forbundet samt oppfølging og utdanning av klubbtrenere. Han har en mastergrad fra NIH i idrettsfysiologi og flere års erfaring som hovedtrener i Oslo Idrettslag Triatlon

Trenere

Mikal Iden

Mikal Iden

Trener

Mikal Iden er assistenttrener for landslagene, og er primært med på samlinger og gjennomfører den praktiske treningen på treningsleirene. Han har et godt øye for det tekniske aspektet med idretten. Fra han pensjonerte seg som landslagsutøver i 2015 har han vært trener både for landslag og juniorlandslag. Han er fra Bergen og er medlem av Åsane Cyckle klubb. Hans egen erfaring som landslagsutøver hjelper han godt i trenerrollen. I tillegg til trenerjobben i forbundet, er Mikal triatlontrener på Haugesund Toppidrettsgymnas (HTG) og trener i Haugesund Triathlonklubb (HTK).

Arild Tveiten

Arild Tveiten

Sportssjef
Frode Jermstad

Frode Jermstad

Assisterende sportssjef
Henriette Mero

Henriette Mero

Konsulent toppidrett

Henriette har hovedfokus på oppfølging av jentene på landslaget. Hun har trenerutdanning fra NTNU og NIH og spisskompetanse innen kvinnehelse og tilpasning til syklus. Hun har siden 2012 jobbet som trener for både individuelle utøvere og lag innen blant annet sykkel og triatlon. Som utøver har hun drevet med mange idretter før hun fokuserte på triatlon langdistanse fra 2015, med to år som pro.

Nikolai Aamaas

Nikolai Aamaas

Utviklingsansvarlig
Alexander Broberg Skeltved

Alexander Broberg Skeltved

Trener

Alexander har opparbeidet trenerkompetanse gjennom alt fra svømmeskole til masters via elite. Nå får han ansvaret for å utarbeide et helhetlig opplegg for landslagsutøvere bosatt i Bergen, først og fremst på svømming, og overgangsøkter. Med en doktorgrad i fysikk har han opparbeidet en metodisk arbeidsprosess. Det kommer godt med når utøvernes treningsprogram skal defineres. Han jobber også hele tiden med seg selv som trener, for å ha utvikling sammen med utøverne. Tidligere var Alexander på det norske triatlonlandslaget, og før det på svømmelandslaget.

Klubbutviklere

Møyfrid Kløvning

Møyfrid Kløvning

Vestland/Trøndelag/Nord
Nikolai Aamaas

Nikolai Aamaas

Oslo-regionen
Frank Pedersen

Frank Pedersen

Aswad Iqbal

Aswad Iqbal

Mangfold og inkludering

Aswad er klubbutvikler tilknyttet prosjektet for mangfold og inkludering. Han har stor interesse for idretten. Aswads hovedoppgaver i forbundet blir å jobbe med å skape et bedre triatlontilbud til barn og ungdom. Aswad har imponerende CV når det gjelder idrett og spesielt som klubbutvikler og klubbveileder.

Yassin Merabet

Yassin Merabet

Prosjektleder mangfold og inkludering, og klubbveileder
Stian Tveitane

Stian Tveitane

Klubbutvikler, og parakonsulent
  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV