VM Multisport Fyn og Team Agegroup Norway skaper begeistring

«Fantastisk! Det er veldig god stemning her og mye folk.» «Det er et fantastisk opplegg, alt har vært helt strøkent. Blitt geleidet og fulgt opp på en helt fantastisk måte. Det er rett og slett bare gøy hele dagen.»


«Fantastisk! Det er veldig god stemning her og mye folk.»

«Det er et fantastisk opplegg, alt har vært helt strøkent. Blitt geleidet og fulgt opp på en helt fantastisk måte. Det er rett og slett bare gøy hele dagen.»

Slik oppsummerer Roy Henriksen fra Bryne Triatlonklubb og Frode Engelund fra SK Ceres VM Multisport Fyn, hvor de har vært med på var med på duatlon sprint i dag. Begge gjennomførte gode konkurranser, Roy i menn 40-44 og Frode i menn 50-54.

Begge synes at den danske arrangøren har gjort en god jobb.

«Alt fungerte veldig bra. Utrolig bra å få være med»

Det forteller Roy. Frode forklarer at det aldri var noe tvil om hva du skal gjøre, alt var guidet så det ble aldri noen farlige situasjoner, og legger til:

«Fra å være en mosjonist som bare jager rundt aleine, så å komme til det apparatet her og få være med i noe så stort er utrolig gøy. Så det har rett og slett bare vært stas»

Team Agegroup

Roy og Frode er med i mesterskap med Team Agegroup Norway for første gang, men har rukket å bli kjent med andre Team Agegroupere allerede. De setter veldig stor pris på samholdet. Roy forklarer:

«Det er et fantastisk samhold i Team Agegroup Norway. Jeg var på samling i Fuerteventura, og du treffer igjen folk her og andre plasser. Og du går og spiser middag med dem.»

«Det å bli tatt vare på og være med sammen med andre, få hjelp og støtte til hva det måtte være i stedet for å finne ut av alt på egenhånd, det er veldig stas. Det er alltid noen rundt deg og du er aldri aleine. Dette har bare vært positivt hele veien.»

Framtidsplaner

Jan Nicolai Aamot var også fornøyd med dagen i Odense, Fyn
Roy skal til EM i Skottland og kjøre triatlon sprint. Frode forteller:

«Jeg skal til Ibiza EM multisport i oktober. Så kommer jeg til å være med på noen triatlon i Norge i mellomtiden. Det er masse gøy å være med på, men å være med i agegroup i mesterskap det gav mersmak. Her er det plass til alle selv om vi ikke vinner medalje.»

«Det var veldig bra plasseringer på dere, du ble nummer 7 Frode og Roy ble nummer 33. Det er knallbra. Det er jo et VM,»

skyter Team Ageegroup general Frank Pedersen inn. Roy og Frode skyter inn at de begge er kjempefornøyd.

«Klarer jeg det samme på EM er jeg superfornøyd.»

Erik Marki Bjorli tok enda en andreplass i VM Multisport 2018

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV