Guide til arrangementer i 2023

Terminlisten for 2023 er klar og i år er det 18 flotte arrangementer å velge blant.  På listen er det triatlon for deg som ønsker å prøve triatlon for aller første gang, og konkurranser for deg som ønsker å måle krefter mot de beste.

Fra Finnskogen i Øst til Bergen i Vest

Årets Scandic NorgesCup
Scandic NorgesCup åpner i Tønsberg Lørdag 3. Juni. Allerede helgen etter er det klart for den andre konkurransen i Scandic NorgesCup under Hove Tri Søndag 11. Juni.

Hove Tri er også vertskap for årets NM Normal, men teller også i Scandic NorgesCup 2023. Finalen i årets NorgesCup skjer i Bergen under Os Triatlon, Søndag 10. September. Alle de tre konkurransene teller i årets Scandic NorgesCup.

Nordisk Mesterskap
Helgen 2. - 3. September arrangeres Nordisk Mesterskap i triatlon i Fredericia (Danmark). Her er det åpent for påmelding og det er konkurranser for ungdom (14 - 17 år), Elite og Age Group. Eliteklassen er åpen for deltagere som fyller 16 år. På søndagen er det også Mixed Relay i samtlige klasser. Mer info og påmelding her: Nordisk Mesterskap 2023

NM Normal
Hove Tri er tildelt Norgesmesterskapet på Normaldistansen. Konkurransen foregår søndag 11. Juni. NM Normal er også stedet hvor kongepokalen skal deles ut.

NM Langdistanse
Ironman 70.3 Sandnes er vertskap for NM Langdistanse. Søndag 18. Juni går starten for årets lengste distanse i NM.

Rekrutt og ungdom
Det er få arrangementer for rekrutt og ungdom i 2023, vi skal jobbe hardt for å ha flere konkurranser for rekrutt og ungdom i 2024. Rekrutt og ungdom kan delta på Hove Tri, Heia Open (Swimrun), Østfold Triatlon, Finnskogen Triatlon, Hof Toppers (duatlon), Oslo Triatlon og Os Triatlon i 2023.

Nybegynnere
Alle norske arrangementer egner seg fint for nybegynnere. Et tips kan være å starte med en SuperSprint eller Sprint, før man går gradene til lengre distanser.

Barn
Stadig flere arrangører legger til rette for barnetriatlon. Se komplett oversikt under.

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV