Styremedlemmer

Anette Brurås

Anette Brurås

President

Anette Brurås er fra og bor i Bergen. Hun er mor til to tenåringer, hvorav en av de konkurrerer i triatlon. Anette er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og jobber til daglig som leder i IT-selskapet TietoEVRY. Hun er stolt medlem av Åsane Cykle Klubb, hvor hun også er medlem av styret. De to siste årene har Anette vært medlem av styret i Norges Triatlonforbund, hvor hun også har vært leder for Arrangementsutvalget. I tillegg har Anette organisasjonserfaring fra svømmeklubb og ODA-nettverket, et nettverk for kvinner i IT-bransjen. Som en del av styrearbeidet i Åsane Cykle Klubb har Anette vært med og startet opp selskapet Bergen Triathlon Events AS, som blant annet skal arrangere World Triathlon Cup i Bergen i 2022. Selskapet eies 50 % av Bergen Triathlon Club og 50% av Åsane Cykle Klubb. Anette var styreleder for Bergen Triathlon Events ASinntil hun ble president i Norges Triatlonforbund. "Jeg har engasjert meg i triatlon for å kunne bidra til at flere kan oppleve denne sporten – både de yngste og de eldste. Mine helter er de i Age Group 70+ som jeg møter på EM og VM-konkurransene"

Alf Erik Malm

Alf Erik Malm

Visepresident

Medlem i Stavanger Triathlon Klubb, Alf Erik Malm (f. 73) har 5 barn og er gift. Alf Erik arbeider som forretningsutvikler, og har 15 års erfaring som leder i det private næringsliv. Han har vært leder av Stavanger Triathlon Klubb de siste 3 årene og er en aktiv agegroup triatlet. Han har sittet i styret i forbundet siden 2019. Alf Erik Malm har god erfaring fra salg og markedsføring, og bringer derfor verdifull erfaring inn i styret for styrke forbundets arbeid mot marked og sponsorer. «Jeg brenner for å utvikle gode rammer for triatlon i Norge, økt tilvekst av barn og ungdom engasjerer meg»

Endre Espedal

Endre Espedal

Styremedlem

Endre Espedal er fra Haugesund og er student på andre året av en bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Høgskulen på Vestlandet. I tillegg arbeider han nå i en deltids studentstilling i eiendomsselskapet Entra, og har tidligere arbeidet som deltidsansatt hos Spinn Sykkelshop i Haugesund. Gjennom syv sesonger på landslaget i triatlon har Endre hatt gleden av å konkurrere internasjonalt i både Europa og resten av verden. Blant høydepunktene finner man en 8. plass i junior-VM i 2017 og topp 30 i World Triathlon Cup for elite i 2020. I tillegg til internasjonale prestasjoner har Endre vært en ivrig deltaker i nasjonale mesterskap i Norge, og har blant annet vunnet Kongepokal, NM sprintdistanse og NM normaldistanse. "Det inkluderende miljøet, det sterke trenelaget og den sterke prestasjonskulturen har vært med på å forme meg som person både på og utenfor idrettsbanen. Jeg ville aldri vært den personen jeg er i dag uten denne erfaringen. Nå som jeg har tatt steget bort fra toppidretten ønsker jeg å være med og påvirke idretten og triatlon i Norge fra en annen rolle."

Vibeke Nørstebø

Vibeke Nørstebø

Styremedlem

Vibeke Stærkebye Nørstebø er fra Uvdal og bor nå i Trondheim. Vibeke er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi og Optimering og doktorgrad i Energi- og prosessteknikk ved NTNU. I tillegg har hun gjennomført Topptrener 2, som holdes i regi av NTNU og Olympiatoppen, og enkeltemner innenfor Bevegelsesvitenskap ved NTNU. Vibeke har arbeidet flere år som forsker ved ETH i Sveits og hos SINTEF i Trondheim, og arbeider nå som forskningsleder innenfor klima og miljø i SINTEF. Dette arbeidet har gitt henne mye erfaring innenfor ledelse, administrasjon og prosjektledelse. Hun har lang erfaring fra idretten, både som utøver, trener og styreverv. Vibeke har erfaring som assistenttrener for triatlonlandslaget, triatlontrener i Trondheim Triatlonklubb, langrennstrener i NTNUI og Byåsen IL og friidrettstrener for barn i Sveits. Hun har også hatt styreverv i Fjellsportgruppa i Trondhjems Turistforening og NTNUI Langrenn. "Jeg brenner for en bærekraftig utvikling av idretten."

Ronnie Maas Pedersen

Ronnie Maas Pedersen

Styremedlem

Ronnie Maas Pedersen bor i Svolvær i Lofoten og har tre barn. Ronnie er utdannet mellomfag idrett og adjunkt ved Høgskolen i Bodø og har etterutdanning innen økonomi, styrekompetanse, organisasjon og ledelse, medier og kommunikasjon og skoleledelse. Han arbeider nå som rektor ved Svolvær skole. Ronnie har lang erfaring med styrearbeid i idrettslag og organisering av idrettsarrangement. Han har erfaring som daglig leder for Lofotveggen Event, med ansvar for daglig drift, økonomi, personalansvar og HMS, og han var med og arrangerte NM i Lofoten i 2019. I tillegg har han arbeidet flere år som teknisk sjef ved Rica Hotel Svolvær. Ronnie er en ivrig deltaker i triatlonkonkurranser både i Norge og i utlandet. Han har blant annet deltatt i Norseman, VM Age Group i triatlon og Ironman. "Jeg brenner for organisasjonsutvikling og ønske om at triatlonsporten skal få en større spredning nasjonalt. Skape en "folkesport", der alle opplever inkludering og mestring. Jeg synes Age Group er et spennende og godt konsept."

Tone Kristiansen

Tone Kristiansen

Permisjon. Styremedlem

Tone Kristiansen er fra Oslo og har tre voksne barn. Hun er utdannet med en bachelor i Økonomi og Spansk fra Concordia College i USA, videregåendekurs i Shipping og Befraktning fra Shippingakademiet og videreutdanning i styrearbeid fra BI. Tone arbeider nå som Managing Director i Krogstads Shipping, hvor hun også er eier. Opp gjennom årene har Tone hatt styreverv i en rekke profesjonelle organisasjoner i både Norge og utlandet. Hun har også lang erfaring fra idretten. Hun var langrennsløper i Nordstrand IF og på college i USA, og har senere deltatt i turrenn og gateløp som en del av Team Aktiv mot Kreft. Tone har de siste fem årene vært medlem av styret i Nordstrand IF Triatlon, og har erfaring fra Arrangementsutvalget i forbundet. "Triatlon er en fantastisk idrett med utrolig inkluderende og hyggelige mennesker. Man er like velkommen med et lavt ambisjonsnivå som med elitedrømmer. Jeg brenner for å få flere unge og kanskje særlig jenter med i idretten, og jobbe for at de også blir i idretten. Jeg ønsker også å jobbe for å få flere internasjonale konkurranser til Norge."

Jan Terje Omdal

Jan Terje Omdal

Varamedlem

Jan Terje Omdal bor i Kristiansand og har tre barn. Han er utdannet vernepleier og har videreutdanning i rus og psykisk helse, veiledning og voldsrisikovurdering og -håndtering. Tidligere har han arbeidet innen rus og psykisk helse, barnevern, konfliktråd og som foredragsholder innen temaene vold og trusler. Jan Terje arbeider nå som ruskonsulent i Kristiansand kommune. Jan Terje har trenerkompetanse fra fotballforbundet og har vært fotballtrener. Han har vært nestleder i landsforbund, organisatorisk nestleder i politisk parti på fylkesnivå, lokallagsleder og sittet en periode som kommunestyrerepresentant. Har også hatt en rekke verv i FAU, borettslag og skolestyrer. Inntil han nylig flyttet til Kristiansand var han varamedlem i styret i Stavanger Triathlon Klubb, drevet med triatlon siden 2015 og de siste årene har han vært medlem av Markeds- og kommunikasjonsutvalget i Norges Triatlonforbund. "Jeg brenner for at triatlon skal være en breddeidrett for alle aldre og alle samfunnslag, og for at folkehelse skal være et fokus."

Trude Høyert

Trude Høyert

Fungerende styremedlem

Medlem i Soon Triathlonklubb, Trude Høyert (f. 70) er gift, fra Skedsmo og bor nå i Son. Hun har jobbet med økonomi på kemnerkontor i 30 år og utdannet seg der. Jobber nå som regnskapskontrollør. Trude var med å starte Soon Triathlonklubb i 2013 og sitter nå i klubbens styre. Hun er med i arrangementskomiteen til Soon Tryathlon og har tidligere sittet i styret til HSV Fotball og Vestby svømme og Livredningsklubb. Trude har selv bakgrunn fra svømming og har trener-1-utdannelse svømming og i mange år hatt svømmekurs for både barn og voksne. Siden Trude kom inn som varamedlem, har hun hatt et ansvar for dommer- og funksjonærutvikling. Hun sitter også i arrangementsutvalget. «Jeg brenner for at idretten fortsatt skal være en idrett for alle, ikke bli en sport der utstyr og fysiske kvalifikasjoner er det som teller. Det skal fortsatt være en sport der stemningen er god selv om du kommer sist på resultatlisten. Jeg ønsker at triatlon skal bli en treningsform/mosjonsform selv for de som velger å ikke konkurrere.»

Utvalg

Erik Jungeling

Erik Jungeling

Lovutvalget
Erik Guldhav

Erik Guldhav

Kontrollutvalget
Karen Hasselberg Sørensen

Karen Hasselberg Sørensen

Disiplinærutvalget
Henning Andersson

Henning Andersson

Valgkomiteen

Styrenedsatte utvalg - utvalgsledere

Alf Erik Malm

Alf Erik Malm

Barne- og ungdomsutvalgets leder
Trude Høyert

Trude Høyert

Arrangementsutvalgets leder
Vibeke Nørstebø

Vibeke Nørstebø

Eliteutvalgets leder
Ronnie Maas Pedersen

Ronnie Maas Pedersen

Agegrouputvalgets leder
Jørgen Melau

Jørgen Melau

Leder for medisinsk utvalg
Endre Espedal

Endre Espedal

Kommunikasjons- og markedsutvalgets leder
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV