Personalia

Navn: Sara Magndal
Alder: 17
Klubb: Nittedal triatlonklubb
Motto: No pain, no gain

Når startet du med triatlon?

Jeg begynte med triatlon når jeg var 8-9 år gammel. Jeg drev med både langrenn, håndball, svømming og friidrett. Men jeg likte vel friidrett og svømming best.

Hvem inspirerte deg til å starte?

Det som dro meg mest inn i idretten var min far. Han drev/driver med triatlon og konkurrerte en del på den tiden, så da ble familien også med. Så da stilte jeg på Iron-Kids.

Hva gjør du når du ikke trener?

Jeg liker å henge med venner, være med familien og slappe av, hehe:))

Jeg er veldig glad i å gjøre ting, ikke bare sitte på rumpa. Det må på en måte skje noe hele tiden.

Hvordan er det å være på landslaget?

Det er en gjeng med bare fine folk som inspirer og motiverer hverandre, så jeg er veldig takknemlig for at jeg også er en del av laget. Det er utrolig kult, veldig stas!!

Hvilke ambisjoner driver deg for å trene så mye?

Mine drømmer/mål er å komme på staffet-laget i OL 2024. Det er det store målet de neste årene. Samt å gjøre det bra i internasjonale konkurranser. Jeg har jo også en drøm om å en gang stå på toppen av pallen med en gullmedalje rundt halsen i OL.

Hvem inspirerer deg i hverdagen?

Jeg blir veldig inspirert av de eldre på laget, se hva de klarer og hva de har klart. Også blir jeg jo inspirert av min far. Jeg har noen store mål og for at de skal kunne nås må jeg jobbe, så da er det bare å kjøre på.

Det å være en del av landslaget er stort, og jeg er på samme lag med mine forbilder. Jeg har sett opp til Kristian siden jeg var 10-12 år, så det er utrolig kult å være en del av den gjengen.

Alle gode ting er tre, men hvor er du sterkest?

Jeg vil nok si at løp er min sterkeste øvelse.

Hva liker du best med triatlon?

At det er tre idretter i én. Det gjør det til en helt unik idrett og til en idrett der du pusher kroppen til det ytterste.

Hvor liker du å konkurrere?

Veldig glad i å konkurrere i Norge. Det er et veldig hyggelig miljø. Men det er jo utrolig kult å konkurrere i utlandet også, møte de store konkurrentene og se hvordan man ligger an.

Jeg har ikke konkurrert så mye i utlandet, med tanke på Corona osv, men jeg ser veldig frem til å komme meg mer ut og virkelig kjempe.

Hvilket råd ville du gitt til deg selv for 5 år siden?

Ha det gøy, ikke stress.

Sara kan skilte med følgende meritter så langt

Jeg har kommet meg på landslaget, jeg har vunnet NM og vunnet konkurranser i både Sverige og Danmark, men jobber fortsatt med de store målene.

Hils på Sara Magndal

Hils på Sara Magndal, på landslaget fra 2020

Sara Magndal er født i 2004 og representerer Nittedal Triatlonklubb. Hun har lenge gjort seg bemerket i norsk triatlon, ettersom hun fyker av gårde i raskt tempo på supersprintene rundt om i landet. Vi husker henne også på pallen i NM mik …

LES MER
Sara Magndal og Henrik Eliassen er tatt ut på det norske triatlonlandslaget

Sara Magndal og Henrik Eliassen er tatt ut på det norske triatlonlandslaget

Norge har en spennende framtid i triatlon. Det gror veldig godt bak de aller beste, og for første gang på lang tid har to 15-åringer blitt tatt ut til det norske landslaget. Gratulerer til Sara Magndal og Henrik Eliassen, og til deres res …

LES MER
  • AKJ
  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Scandic