Hvorfor bli med i klubb?

Vi hører ofte fra de som prøver idretten at de er overveldet over hjelpen de har fått med å sette fra seg tingene sine riktig i skiftesonen, og til og med rådene og heiaropene de har fått av andre utøvere under selve konkurransen. Og før konkurransen er det lettere å gjøre seg klar til start sammen med andre. Her er gode grunner til å bli med i en klubb:

Lær fra andre

Har du utfordringer med hvordan du holder farten oppe i en «svingete løype»? Står du på stedet hvil når det gjelder farten i crawl? Hører du knirkelyder fra sykkelen? Å være med i klubb gir muligheten til å be andre om råd. Det er masse som kan lærer innen triatlon, og da er det lurt å holde seg sammen med erfarne triatleter.

Nye venner

Om du er ny i idrett eller en gammel traver, vil du alltid kunne finne nye venner og likesinnede i klubb. Det er nok av trenere og instruktører som forteller om hvilke utslag treningsvenner har på hvor lenge man holder på med idretten, hvor ofte man trener og hvor seriøst man trener. I tillegg er det sosialt å hyggelig, og mange klubber organiserer klubbkvelder og treningsturer.

Fellestrening

Mange klubber tilbyr fellestreninger ukentlig, eller medlemmer avtaler via klubbens kanaler å trene sammen. Sleng deg med! Tiden flyr, og sjansene for at du gir enda mer på trening blir større. Det er alltid artigere å slite sammen med andre, og det er motiverende å se andre mestre også! Det er mindre sannsynlig at du skipper treningen, dersom du har en avtale med andre.

Få en heiagjeng

Selv om det er veldig viktig for alle å slå naboen, er det en selvfølgelighet at vi heier og heier på våre klubbmedlemmer. Ser vi en som vi har møtt på trening, eller en som har på seg klubbtøyet, legger vi alltid mer kraft i heiaropene.

Bli med i et fellesskap

Sammen med mestring og begeistring, er fellesskap en av kjerneverdiene i Norges Triatlonforbund. Det er verdier som preger triatlon, og som vi mener er veldig viktige å ta vare på.

  • Ragde Eiendom
  • Trimtex
  • Surpas - the future of triathlon
  • Apollo Sports
  • Scandic
  • Kongsberggruppen
  • DNV